TEMATSKA SJEDNICA 

Željko Kerum odlučuje o zaduživanju Hajduka

Subota, 06. listopada 2012. 09:59 Napisao/la  Ivan Jelić

Na tematskoj sjednici zasigurno će biti rasprave o podizanju dvaju kredita od po 15 milijuna kuna

Dvije banke, Privredna banka Zagreb i Hypo Alpe Adria, prijavile su se na natječaj Hajduka za odobravanje kredita u iznosu od 15 milijuna kuna. Poslale su na Poljud svoje uvjete o kojima će Nadzorni odbor raspravljati narednih dana.

 

Predsjednica Gradskog vijeća Splita Nevenka Bečić zakazala je za 12. listopada novu tematsku sjednicu o stanju u Hajduku. Ovog ljeta vijećnici su raspravljali o stanju na Poljudu, zatražili su da Hrvoje Maleš podnese ostavku na mjesto predsjednika Uprave što je NO kluba prihvatio. Malešova ostavka bila je uvjet da Gradsko vijeće odobri pozajmicu bijelima od 7,2 milijuna kuna koju gradonačelnik Kerum do današnjeg dana nije potpisao.

 

Na tematskoj sjednici zasigurno će biti rasprave o podizanju dvaju kredita od po 15 milijuna kuna. Grad Split je većinski vlasnik i donosi konačnu odluku o možebitnom zaduživanju kluba. Sudbina Hajduka ponovno je u rukama gradonačelnika Željka Keruma.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.