Franko Andrijašević, igrač Hajduka: Bolja smo momčad od Splita, možemo do tri boda

Ponedjeljak, 03. veljače 2014. 17:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Mislim da su glavni razlog mog neigranja na jesen bile ozljede, kaže Andrijašević

Nogometaš Hajduka Franko Andrijaševićnajavio je splitski derbi ove subote u Parku mladeži. Franko je malo igrao u prvom dijelu sezone.

- Mislim da su glavni razlog mog neigranja na jesen bile ozljede. Ja sam to prihvatio na normalan način, profesionalno, nastavio sam trenirati. Nisam prošao ni ljetne pripreme, tako da nisam ni bio na očekivanom nivou. S ovim pripremama sam zadovoljan, trudio sam se nametnuti trener, igrao sam u sredini lijevo, više prema naprijed, što je moja najdraža pozicija. Nadam se da ću se svojim radom zaslužiti prvi sastav, kaže Andrijašević.

U nastavku prvenstva očekuje žestoku borbu za vrh tablice.

- Osim nas i Dinama, tu su još Split, Rijeka, sve odlične ekipe s vrlo dobrim igračkim kadrom. Očekujem da će Hajduk biti još bolji u nastavku sezone, idemo iz utakmice u utakmicu i siguran sam da će svako od nas odigrati na maksimumu svojih mogućnosti. Praktički nam nitko nije otišao, osim Kiša i Mujana, međutim smatram da je odlazak na posudbu dobra stvar za njih i za klub, govori Andrijašević koji u gradskom derbiju očekuje pobjedu:


- Ja mislim da možemo doći do tri boda, ne podcjenjujem ih, stvarno su dobra momčad s vrlo kvalitetnim pojedincima, ali isto tako smatram da smo mi bolja ekipa i da možemo doći do pobjede, zaključuje Andrijašević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.