Europska liga: Povratak Artema Milevskog u Kijev glavna sportska vijest!

Utorak, 19. kolovoza 2014. 18:09 Napisao/la  SC

Milevski je stalno bio okružen novinarima. Očito spreman budući da se u avionu namirisao parfemom. Razgovor s novinarima trajao je kratko, uglavnom poznate fraze o novom početku

Glavna spotska vijest u Ukrajini je povratak Artema Milevskog u Kijev! Čim je zrakoplov s momčadi Hajduka sletio u Kijev, ukrajinski novinari okupirali su izlaze. Milevski se vratio kući, Hajduk je tek sporedna vijest!

Tjoma, Tjoma, Tjoma..., odjekivalo je kijevskim aerodromom Žuljani.

Artema zovu Tjoma, ljubimac navijača Dynama i ukrajinske sportske javnosti vratio se u Kijev dvadesetak dana nakon što je objavljena vijest da će iduće sezone igrati za Hajduk. Hajdukovce ukrajinski novinari nisu ništa pitali, ne zanima ih ni Dnjipro i Hajduk. Milevski je stalno bio okružen novinarima. Očito spreman budući da se u avionu namirisao parfemom. Razgovor s novinarima trajao je kratko, uglavnom poznate fraze o novom početku.

Možda će miris trave u Kijevu osloboditi u Milevskom skrivene rezerve. Da Milevski na terenu izgleda kao u danima dok je nosio dred Dynama, Dnipro u srijedu nje bi imao velike šanse. Ali ni Milevski ne bi nosio dres Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.