Europska liga: Hajduk večeras na San Siru, trener Krstičević napada Inter

Četvrtak, 09. kolovoza 2012. 09:23 Napisao/la  I. Jelić

Trener Krstičević poveo je u Milano 24 igrača kojima je put nagrada za sve što su uradili do sada

 

Hajduk večeras na stadionu San Siro  u Milanu igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za plasman u Europsku ligu protiv Intera. Prvi susret na Poljudu odigran prije sedam dana završio je pobjedom Intera 3:0. Trener Krstičević poveo je u Milano 24 igrača:

Vila potpisao ugovor
Belmin Vila, 18-godišnji napadač sarajevskog Željezničara i član mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine trenirao je nekoliko dana s juniorima Hajduka i bio s njima na turniru Belgiji. Zadovoljio je stručni stožer juniorske momčadi. Potpisao je dvogodišnji ugovor. Radi se o mladom robusnom napadaču kakav nedostaje momčadi Miše Krstičevića. Za sada će braniti boje juniorske momčadi ali u dogledno vrijeme trebao bi se naći među kandidatima za prvu momčad

- To je nagrada igračima za sve dobro što su do sada uradili. San svakog igrača je istrčati ili barem ugaziti na travnjak jednog od najpoznatijih stadiona na svijetu. Igrat ćemo napadački, nemamo što izgubiti jer Inter ima veliku prednost. Bit će ovo još jedno novo iskustvo za moje igrače, kazao je Krstičević.

Prema najavama na tribinama bi se trebalo sakupiti 40-tak tisuća navijača, od toga bi pripadnika  Torcide trebalo biti negdje oko 3000.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.