Europska liga: Hajduk prošao, Mijo Caktaš priznao da je bilo panike

Četvrtak, 17. rujna 2020. 19:06 Napisao/la  SC
Europska liga: Hajduk prošao, Mijo Caktaš priznao da je bilo panike
Foto: www.hnkhajduk

Hajduk se pasirao u 2. pretkolo Europske lige pobjedom protiv Renove u Sjevernoj Makedoniji:

- Imali smo stvarno dobre šanse. Šteta što nismo zabili, a kad ne zabiješ, uvuče se ta neka panika gdje na kraju dovedeš u pitanje pobjedu. Najbitnije je da idemo dalje. Znali smo da smo kvalitetniji, ali to je trebalo pokazati na terenu. Šteta što to nismo riješili mirnije, kazao je jedini strijelac Mijo Caktaš.

- Teška utakmica, teško vrijeme. Ušli smo u utakmicu na najbolji mogući način, zabili smo pogodak. Imali smo još tri-četiri šanse u prvom, ali i u drugom dijelu. Na kraju smo zaredali s pogreškama i povukli smo se našu polovicu. Idemo se dobro regenerirati, analizirati utakmicu, ali najvažnije je da smo prošli dalje, rekao je Mario Vušković.

RENOVA: Velii, Fetai (od 46. Muharem), Miškovski, Dzelil, Shala, Sadiki (od 72. Veliu), Gavazaj, Velija, Shefiti, Gafuri, Ramadani (od 88. Jašaroski).

HAJDUK: Posavec, Todorović, Mujakić, Vušković, Čolina, Jurić, Nejašmić (od 77. Atanasov), Caktaš, Gyurcso (od 66. Dolček), Jairo (od 82. Jakoliš), Diamantakos.

Utakmica 3. pretkola Europske lige: Renova - Hajduk 0:1 (Caktaš 4)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.