Damir Primorac i Vinko Ljubičić izgledni kandidati za novog predsjednika Hajduka

Četvrtak, 07. lipnja 2012. 15:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Kao drugi možebitni kandidat spominje se Vinko Ljubičić, čovjek od izuzetnog povjerenja Jake Andabaka,  najvećeg pojedinačnog dioničara kluba

Hrvoje Maleš  je kao predsjednik Hajduka izdržao 13 mjeseci i 6 dana. Izabran je javnim natječajem, predsjedničku funkciju počeo je obnašati 1. svibnja 2011. godine.  Na tematskoj sjednici Gradskog vijeća o stanju u Hajduku, koja je održana u srijedu, podnio je neopozivu ostavku koju je Nadzorni odbor jednoglasno prihvatio. U petak bi trebao biti raspisan novi javni natječaj za izbor novog predsjednika, spekulira se da bi novi predsjednik kluba mogao postati Damir Primorac, jedan od klupskih odvjetnika:

 

- Nitko sa mnom iz kluba nije o tome razgovarao, niti sam osobno o tome razmišljao. Imam svoj odvjetnički ured, to je sve što vam mogu kazati, riječi su Damira Primorca.

 

Kao drugi možebitni kandidat spominje se Vinko Ljubičić, čovjek od izuzetnog povjerenja Jake Andabaka,  najvećeg pojedinačnog dioničara kluba koji se sve češće spominje u kontekstu  budućeg većinskog vlasnika Hajduka. Budući da svi žele da Hajduk što prije dobije novog vlasnika, Andabak ne krije da ga zanima da  postane većinski vlasnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.