DAMIR BURIĆ Lijepo je da Bradarić i Strinić žele doći u Hajduk, svi žele doći kod nas

Petak, 23. kolovoza 2019. 13:05 Napisao/la  Toni Bilić
Damir Burić
Damir Burić Foto: www.hnkhajduk

 

U 6. kolu Hajduk gostuje u Osijeku, susret u Gradskom vrtu na rasporedu je u nedjelju u 20 sati:

- Nama je najvažniji naš svakodnevni fokus. Da pokušamo reprizirati dobre stvari iz ogleda s Goricom. Momčad je to u stanju i vidi što može. Osijek smo gledali, analizirali, u zadnjim utakmicama nakon ispadanja iz Europe su se koncentrirali na prvenstvo. Vidi se da imaju određenu kvalitetu, u svim utakmicama su mogli pobijediti, i Dinamo i Rijeku. Sve je moguće, čeka nas neugodan i dobar protivnik, ali najvažnije je da mi sprovedemo naše točke, nadam se da smo to u stanju, kaže trener Damir Burić.

Bi li vas bod zadovoljio u Osijeku?

- Ne bi!

Ostaje li sustav kao i protiv Gorice?

- To vam ne mogu kazati. Imamo dosta opcija i može se dogoditi da bude nekih promjena.

Bliži se kraj prijelaznog roka, kakva je budućnost igrača koji nisu u prvom planu?

- Imamo dosta talentiranih igrača kojima želimo dati minutažu. Naći ćemo optimalno rješenje za njih. Prijelazni rok još traje, mislim da će na kraju igrači i klub imati zadovoljstvo.

Očekujete li kakav dolazak?

- Nadam se da će toga biti. Kako perspektivnih, tako i što se tiče kvalitete. Ne bih ulazio u detalje.

Ima li išta od dolazaka Strinića i Bradarića?

- Mislim da je najljepša stvar da igrači koje ste naveli žele doći u Hajduka. Mi smo i dalje atraktivni, svi žele doći kod nas. Isto smo tako realni u svemu tome i znamo što možemo platiti. Mislim da sam vam s ovim sve rekao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.