Damir Burić izgubio povjerenje na tribinama, stavovi navijača često su presudni

Ponedjeljak, 21. listopada 2019. 15:08 Napisao/la  Toni Bilić

Činjenica da je Hajduk prije dvoboja s Lokomotivom bio na prvom mjestu ništa ne znači, momčad igra slabo, a za to je odgovoran Damir Burić

Damir Burić
Damir Burić Foto: Lario Tus

 

Nakon dvoboja s Lokomotivom, koji je u Kranjčevićevoj završio sa nepopularnih "ništa - ništa", dio razoćaranih navijača Hajduka skandirao je "Buriću, odlazi!".

Hajdukov strateg Damir Burić na presici po zavšetku ogleda pokušao je uvjeriti predstavnike sedme sile kako su gledatelji vidjeli dobru, zanimljivu, neizvjesnu utakmicu.

Svašta!

Čini se da je jedino Burić vidio dobru utakmicu, svi ostali bili su slijepci pored zdravih očiju.

Jasno je da svaki trener, pa tako i Burić, brani svoj rad.

Treneri su uvijek u pravu, na prste jedne ruke mogu se nabrojiti oni koji priznaju da su pogriješili.

Hajduk je odigrao još jednu slabu utakmicu na gostovanjima, koja je otkrila mnoge slabosti momčadi.

Nema tečnostii, zadnjeg pasa i onoga najvažnije zašto se nogomet igra - nema golova!

Igrači Hajduka kao da se boje kada trebaju poslati loptu u protivničku mtrežu.

Na dosadašnjih šest gostujućih utakmica Splićani su jednom slavili, i to na otvaranju sezone u Varaždinu (3:0).

Izgubili su od Slaven Belupa (1:2), Osijeka (0:1), odigrali su nedolučeno s Rijekom (1:1), Istrom 1961 (1:1) i Lokomotivom (0:0).

Od mogućih 18 bodova, osvojili su 6 bodova!

Momčad koja ne krije ambicije da nakon 14. godina posta želi vratiti tutulu prvaka u svoje vitrine, ne smije tako lako prosipati bodove u utakmicama protiv objektivno slabijih ekipa.

Igra koju prezentira Burićeva momčad ne ulijeva povjerenje, stoga ne treba čuditi što mu je dio navijača okrenuo palac prema dolje.

Burić igra bez klasičnog napadača, Edouk i Jakoliš mu više sjede na klupi za pričuve iako su dovedeni da zabijajuu golove.

Posebna priča je Peruanac hrvatskih korijena Bulos, koji je stigao ozlijeđen i još nije spreman.

Navijači Hajduka okrenuli su leđa Buriću, a njihovi se stavovi itekako uvažavaju, često su bili presudni kod donošenja odluka.

Činjenica da je Hajduk prije dvoboja s Lokomotivom bio na prvom mjestu ništa ne znači, momčad igra slabo, a za to je odgovoran Damir Burić.

Navijače se ne može prevariti!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.