Damir Burić: Nenad Bjelica je s momcima odradio jako dobar posao, čestitam im na tome

Petak, 30. kolovoza 2019. 13:04 Napisao/la  SC

Znamo koliko kvalitete ima naš protivnik, ali znamo i što mi možemo. Našu kvalitetu moramo pretočiti na teren, kaže trener Hajduka prije utakmice protiv Dinama

Damir Burić
Damir Burić

 

Uoči utakmice Hajduka i Dinama u subotu (18.30) trenera Damira Burića novinari su pitali hoće li čestitti Dinamo na ulasku u skupinu Ligu prvaka:

- Nenad Bjelica je s momcima odradio jako dobar posao, čestitam im na tome, kazao je Burić.

Zahvaljujući Dinamu na račun Hajduka sjest će 3 mil. kuna:

- Vesele nas takve vijesti, rekao je Burić koji je ovako najavio utakmicu:

- Znamo koliko kvalitete ima naš protivnik, ali znamo i što mi možemo. Našu kvalitetu moramo pretočiti na teren. Uvijek smo dobro igrali kući, vidjet ćemo dosta toga što nas je krasilo u domaćim utakmicama. Dinamo će protiv nas odigrati u boljem sastavu nego što je to bio slučaj u njihovoj posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Intera. Nekih iznenađenja za nas ne bi trebalo biti. Sigurno će doći igrati na pobjedu. Očekujem ofenzivni Dinamo s najboljim igračima. Bit će utakmica puna dinamike, agresije, duela, dosta taktičko nadmudrivanja, smatra Burić.

Hajduk će također igrati na pobjedu:

- Kad idete na neriješeno, to je nemoguće. Uvijek idete na pobjedu, mi ćemo i protiv Dinama ići na tri boda. Nema nikakvih promjena što se toga tiče. Mi smo stabilni, iako znam da smo mladi. U trenucima koji nisu dobri te igrače treba podržati. Vidim nevjerojatno puno zalaganja, volje, želje i energije. Sada to treba pretočiti na utakmicu. Vidim reakcije poslije utakmice, komentare koji su unutar momčadi, ništa ih ne ponese, niti ih demoralizira. Protiv Osijeka smo u dosta situacija išli glavom kroz zid. Morate imati disciplinu u organizaciji. Moramo istrpiti mlade igrače, osigurati prostor prema nazad, a kada se prostor prema naprijed otvori to moramo iskoristiti. Brzo ćemo to korigirati, jer u utakmicama prije je to bilo dobro. Bilo je individualnih grešaka, ali to je iza nas, rekao je Burić.

Hajduk nakon utakmice protiv Dinama igra protiv Rijeke.

U tim dvjema utakmicama moći će se naslutiti rasplet sezone.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.