Caktaš: Iza mene je tjedan iz snova, ovakva dva susreta nisam mogao ni sanjati

Utorak, 27. ožujka 2012. 14:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Uvijek je lijepo biti strijelac pred svojim navijačima na Poljudu, kazao je Caktaš koji je prošli tjedan zatresao mreže Rijeke i Cibalije

Mijo Caktaš ni u snu nije mogao predvidjeti ovako lijepi tjedan. Najprije je u srijedu u dvoboju s Rijekom na Kantridi postigao prvijenac u bijelom dresu, a uz to je asistirao Vukušiću kod trećeg gola Splićana. U subotu je pred svojim navijačima bio strijelac jedinog zgoditka u dvoboju s Cibalijom, koji je bijelima donio tri boda. Tako je debi novog trenera Miše Krstičevića okrunjen na najbolji moguć način.

- Iza mene je tjedan iz snova. Ovakva dva susreta nisam mogao ni sanjati. Najbitnije je da pobjeđujemo, mogli smo još koji puta zatresti mrežu Cibalije. Golove koje sam postigao podigli su mi samopouzdanje, uvijek je lijepo biti strijelac pred svojim navijačima na Poljudu, kazao je Caktaš.

 

 


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.