Brazilski napadač Jo i službeno otpušten, raskinut ugovor i prije prvog nastupa za Hajduk

Ponedjeljak, 11. kolovoza 2014. 15:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Brazilac je prošle sezone izmamio upravu Hajduka na dovođenje svojim dobrim predstavama u dresu Istre, u kojoj se istaknuo brojnim ispadima i tako stekao lošu reputaciju po pitanju karakternih osobina

Brazilac Jo više nije igrač Hajduka. Ono što se znalo već tjedan dana, u ponedjeljak je i službeno potvrđeno. Iako je potpisao ugovor s bijelima, bivši igrač Istre nije zadovoljio ukuse struke, došao je potpuno nespreman, a posebno su do izražaja došli njegovi problemi s trbušnim zidom.

Budući da se Hajduk pri potpisu ugovora zaštitio brojnim klauzulama, prije nekoliko dana je odlučeno da će isti biti raskinut, na što je pristao i sam Brazilac. Josiel Alves de Oliveira se pripremama Hajduka priključio 28. lipnja u Sloveniji, a nakon toga odigrao je nekoliko utakmica za Hajduk i Hajduk B. Za prvu momčad službeno nije igrao.

Brazilac je prošle sezone izmamio upravu Hajduka na dovođenje svojim dobrim predstavama u dresu Istre, u kojoj se istaknuo brojnim ispadima i tako stekao lošu reputaciju po pitanju karakternih osobina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.