BESKRAJNA FARSA

HNS još jednom odgodio suspenziju Hajduka

Petak, 03. kolovoza 2012. 21:09 Napisao/la  SC

Suspenzija je odgođena za HNK Hajduk i HNK Šibenik do 13. 08. 2012., kada će se održati sjednica Disciplinske komisije

Hrvatski nogometni savez još jednom je izašao u susret Hajduku i dao mu novi rok da riješi dugovanje koje ima prema Šibeniku. Splićani tako imaju do 13. kolovoza da podmire dug. Čini se da je HNS-u u  cijeloj prči najveći problem na koji račun uplatiti novac.

Na službenoj stranici HNS-a objavljeno je priopćenje

Predsjednik Disciplinske komisije HNS donio je odluku o odgodi suspenzija HNK Hajduk i HNK Šibenik do 13. 08. 2012., kada će se održati sjednica Disciplinske komisije. Budući da još uvijek nema zatraženog mišljenja Porezne uprave o tome na koji se račun može i smije uplatiti dugovanje HNK Hajduk prema HNK Šibenik, odlučeno je da se odgodi suspenzija HNK
Hajduk do sjednice Disciplinske komisije na kojoj će se donijeti konačna odluka o nastaloj situaciji.

Imajući saznanja da ispunjenje obveza koje HNK Šibenik ima prema svojim vjerovnicima, i zbog kojih je također suspendiran, ovisi o uplati HNK Hajduk, donijeta je odluka, u cilju da se do razrješenja nastale situacije HNK Šibenik ne bi našao u nepovoljnijem položaju i odluka o odgodi svih suspenzija HNK Šibenik.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.