Kicker: 66 posto čitatelja smatra da Balakov nije rješenje za Kaiserslautern

Ponedjeljak, 26. ožujka 2012. 15:31 Napisao  Marko Babić

Istraživanje je bilo porazno za bivšeg trenera Hajduka budući da je od 17.446 čitatelja njih 66 posto izrazilo negativno

Njemački Kicker proveo je anketu među čitateljima uz pitanje: Je li Krasimir Balakov pravo rješenje za Kaiserslautern? Istraživanje je bilo porazno za bivšeg trenera Hajduka budući da je od 17.446 čitatelja njih 66 posto se izjasnilo da Balakov nije trener za Kaiserslautern.

Tih 66 posto dobili su dodatnu potvrdu nakon što je Kaiserslautern u ogledu 27. kola protiv Freiburga, što je bio Balakov debi na novoj klupi, poražen 0:2.

Doduše, trener teško nešto može promijeniti u nekoliko dana, ali navijači Kaiserslauterna nemaju previše strpljenja jer ako se nešto brzo ne promjeni iduće sezone će gledati drugoligaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.