Anas Sharbini došao na trening Hajduka nakon tri tjedna boravka kod kuće

Srijeda, 09. svibnja 2012. 22:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Predsjednik Maleš najavio je kako bi Anas mogao zaigrati u subotu na oproštaju od sezone, kada na Poljudu gostuje Lokomotiva

Anas Sharbini pojavio se u srijedu  na poslijepodnevnom treningu  poslije tri tjedna koje je proveo kod kuće na Grobniku, gdje je bio na rehabilitaciji zbog ozljede mišića. Posljednju utakmicu odigrao je protiv Cibalije na Poljudu, kada je na klupi debitirao trener Mišo Krstičević. Predsjednik Maleš najavio je kako bi Anas mogao zaigrati u subotu na oproštaju od sezone, kada na Poljudu gostuje Lokomotiva. Mogla bi to biti oproštajna utakmica Anasa u bijelom dresu.

I dok se Anas vratio treninzima, Portugalac Lima i Brazilac James napustili su Poljud. Otišli su kućama uz dozvolu trenera Krstičevića, ali i oni bi mogli u ljetnom prijelaznom roku napustiti klub.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.