Anas mora momčadi platiti večeru jer nije htio trčati krugove oko igrališta

Utorak, 03. travnja 2012. 19:22 Napisao/la  Ivan Jelić

Anas je kazao Krstičeviću da ga zateže Ahilova tetiva. To je čini se prelilo kap kod Hajdukova trenera, koji je Anasa poslao na razgovor kod predsjednika Maleša

Anas Sharbini nije se pojavio na nedjeljnom treningu po povratku momčadi iz Koprivnice gdje su bijeli odigrali neodlučno sa Slaven Belupom. Naime, zbog tri žuta kartona nije konkurirao za taj susret. U međuvremenu je trener Krstičević promijenio termin treninga, ali iz kluba nisu uspjeli stupiti u kontakt sa Anasom kako bi ga izvijestili o promjeni održavanja treninga.

Dan kasnije trener je Anasa poslao trčati krugove oko travnjaka, no Anas je kazao Krstičeviću da ga zateže Ahilova tetiva. To je čini se prelilo kap kod Hajdukova trenera, koji je Anasa poslao na razgovor kod predsjednika Maleša.

Nesporazum  je brzo izglađen,  za kaznu najbolji igrač  treba cijeloj momčadi i stručnom stožeru platiti večeru.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.