Željko Širić tvrdi da Hrvoje Maleš nije novac donio njemu nego nogometnom menadžeru

Četvrtak, 23. siječnja 2014. 13:47 Napisao/la  SC

irić tvrdi da su optužbe protiv njega bile pokušaj Uskokovog pouzdanika Maleša da spasi svoju nepovoljnu situaciju u Hajduku

Željko Širić iznio je obranu u slučaju primanja mita za tzv. pošteno suđenje. Bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš u svojstvu Uskokova doušnika isplatio je Širiću novac čime je čelnik sudačke organizacije HNS-a jamčio da će se Hajduku suditi po pravilima!

Širić je u obrani rekao da novac koji je Maleš donio u hotel Antunović u Zagrebu nije bio namijenjen ni njemu ni pokojnome Stjepanu Djedoviću, nego njegovom pokojnom prijateljuFranji Ćavaru, bivšem nogometnom menadžeru prema kojemu je Hajduk imao dugovanja za njegove usluge u transferima.

Dodao je da Djedović i on nisu uzeli niti dirali taj novac, a što smatra potvrđuje i podatak po kojem na tom novcu 45 minuta kasnije, kada je došla policija, nisu pronađeni njihovi biološki tragovi.

Širić tvrdi da su optužbe protiv njega bile pokušaj Uskokovog pouzdanika Maleša da spasi svoju nepovoljnu situaciju u Hajduku i skrene pozornost s loših rezultata i financijske situacije u tom klubu tvrdeći da su se komisija nogometnih sudaca i vodstva HNS-a urotile protiv Hajduka.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.