Robert Prosinečki opet u Kayserisporu, dolazi nekoliko pojačanja

Ponedjeljak, 30. prosinca 2019. 11:38 Napisao/la  SC

 Prosinečki se spominjao kao povratnik na mjesto izbornika Azerbajdžana, trenera Crvene zvezde, pa čak i kao povratnik u ljubljansku Olimpiju

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

 

Robert Prosinečki preuzeo je momčad Kayserispora.

Prosinečki nije dugo bio bez posla nakon što je dobio otkaz u savezu BiH, bivši izbornik reprezentacije BiH preuzeo je momčad posljednjeplasirane momčadi turskog prvenstva.

- Klub se nalazi u vrlo teškoj situaciji i učinit ću sve da im pomognem u ovim teškim trenucima. Dogovaram već dolazak nekoliko pojačanja koja su potrebna kako bismo se spasili od ispadanja u drugu ligu, rekao je Prosinečki.

Prosinečki se vratio u poznato okruženje, momčad Kayserispora vodio je godinu dana od listopada 2012. do studenog 2013. godine.

Zadnjih nekoliko tjedana Prosinečki se medijski spominjao kao povratnik na mjesto izbornika Azerbajdžana, trenera Crvene zvezde, pa čak i kao povratnik u ljubljansku Olimpiju, gdje je svojedobno igrao.

Budući da Milan Mandarić za 7 mil. eura prodaje ljubljanski klub Nijemcima, Prosinečki se spominjao kao novi trener kluba kojemu će sportsku politiku voditi Mladen Rudonja s kojim je Prosinečki u prisnim odnosima.

Na kraju se Prosinečki odlučio za povratak u turski klub, na klupi je zamijenio turskog trenera Bülenta Uyguna u situaciji kada ne može puno izgubiti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.