Dino Skender: Prvenstvo je prioritet, svjesni smo što donosi drugo mjesto

Utorak, 09. srpnja 2019. 11:33 Napisao/la  SC

Neće to biti laka borba jer uvjeren sam kako iste planove imaju Rijeka i Hajduk, ne želim puno obećavati kada je plasman u pitanju, kaže trener Osijeka

Dino Skender
Dino Skender

 

Osijek je u zadnjoj pripremnoj utakmici pobijedio Kopenhagen rezultatom 2:0, oba pogotka postigao je najbolji strijelac Osijeka Mirko Marić.

Igrali su: Ivušić, Škorić, Guti, Majstorović, Šorša, Pilj, Žaper, Kleinheisler, Bočkaj, Marić, Mance (Todoroski, Almeida, Todorov, Jugović, Bliznac, Durdov).

Tijekom ljetnog prijelaznog roka Osijek je doveo nekoliko ciljanih pojačanja (Mance, Jugović, Majstorović...):

- Odličan smo posao napravili s Majstorovićem, Jugovićem i Manceom. Posebno me veseli što su sva trojica vrlo brzo pohvatala ono što se od njih u igri traži te su pokazali da će nam biti istinska pojačanja. Što se tiče dodatnih pojačanja, smatram da nema potrebe brzati. Tražimo igrače točno određenog tipa i karakteristika, a kad ih i ako pronađemo, krenut ćemo u realizaciju, kaže trener Osijeka Dino Skender.

Klupski prioriteti su jasni:

- Prvenstvo, naravno, jer kroz njega se opet izlazi na europsku scenu što je NK Osijeku uvijek cilj. Svjesni smo što nosi drugo mjesto  u sezoni koja dolazi. Učinit ćemo sve kako bismo bili jedan od klubova koji će se boriti za njega. Neće to biti laka borba jer uvjeren sam kako iste planove imaju Rijeka i Hajduk. Ne želim puno obećavati kada je plasman u pitanju jer to nema smisla. Važnije mi je da budemo spremni u kontinuitetu pružati kvalitetne igre. Ako to budemo u stanju, onda nećemo imati problema, kaže Skender za Glas Slavonije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.