Nenad Bjelica u srijedu može srušiti rekord u brzini osvajanja dvostruke krune

Utorak, 22. svibnja 2018. 23:37 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica u srijedu može srušiti rekord u brzini osvajanja dvostruke krune

 

Nenad Bjelica u srijedu može postati klupski rekorder, ni jedan trener nije imao priliku u svega par dana osvojiti duplu krunu.

Dinamo i Hajduk u srijedu, 23. svibnja, u Vinkovcima igraju finale Kupa:

-  Ovo je sjajan izazov za mene na početku avanture s Dinamom. Jako se radujem utakmici finala Kupa, jednako kao i moji igrači. To što nisu htjeli slaviti naslov prvaka nakon utakmice govori da su apsolutno fokusirani na tu utakmicu. Nadamo se da ćemo uspješno završiti sezonu i vratiti dvostruku krunu u Zagreb. To bi bilo jako važno za daljnji mir i atmosferu, za stvaranje nove momčadi iako naravno ostaje puno igrača. Imamo talentirane i dobre igrače koji su me u ovom kratkom roku zadovoljili. Ima puno potencijala, treba izvući maksimum iz njih, a ja vjerujem da ću to uspjeti radom i autoritetom. Radimo puno na psihološkom planu, obavio sam razgovore s igračima, dolazim do potrebnih informacija. Razgovaramo pozitivno s njima. Oni znaju koji su njihovi zadaci na terenu, ali radit ćemo na svemu tome nakon sezone. Psihološki možemo podignuti momčad. Pokazali su na terenu u zadnjoj utakmici da žele i to je bitno. Želimo dobiti tu utakmicu pod svaku cijenu, kaže Bjelica.

Novi trener Dinama o Hajduku kaže sljedeće:

- Hajduk je ozbiljna momčad s ozbiljnim trenerom. Bio sam na pripremama u Turskoj, igrali smo protiv njih, gledao sam njihove utakmice, poznajem ih. Imali su dobar start u proljetni dio sezone, a mislim da finale Kupa nema veze s trenutačnom formom ekipa. Očekujem korektnu utakmicu i nadam se pobjedi Dinama. Kopića ne poznajem iz osječkih dana, ali upoznali smo se u Turskoj. Ozbiljan je trener i kvalitetna osoba. Nadam se da će u Vinkovcima sve proći u fer i korektnoj atmosferi, da ćemo imati festival nogometa. Dobro je za hrvatski nogomet da Kup ide u manje sredine i da se mogu dobro razvijati i manji dijelovi Hrvatske, smatra Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.