FILIP BRADARIĆ

Kontakta s Hajdukom nije bilo

Ponedjeljak, 12. listopada 2020. 12:58 Napisao/la  SC

Cagliari je moja bliska budućnost

Filip Bradarić
Filip Bradarić

Filip Bradarić demantirao je spekulacije da se vraća u Hajduk:

- Ostajem u Cagliariju! Ne mogu dokučiti odakle se pojavila kombinacija s Hajdukom jer, iskreno govoreći, kontakta nije bilo. Uvijek lijepo zvuči kada me netko spomene u vezi Hajduka, ali ovog puta nema o tome razgovora. Cagliari je moja bliska budućnost, kazao je Bradarić za Sportske novosti.

Bradarić se krajem prošle sezone vratio u Cagliari s posudbe u Celti Vigo.

- Svidjelo mi se u Primeri, španjolski nogomet je upravo po mojem guštu. Premda smo se borili za ostanak, uživao sam u Celti. Nogomet je baziran na tehnici, igra prizemnih lopti. Bilo bi lijepo da sam ostao u Španjolskoj, ali s obzirom na nove uvjete poslovanja i skromnija ulaganja, bilo je nerealno očekivati da će Celta otkupiti ugovor, rekao je Bradarić.

Cagliari je tražio 5,5 mil. eura za igrača kojega je Rijeci platio 4,75 mil. eura.

Tijekom prijelaznog roka pojavilo se nekoliko novih opcija, glasno se spominjao PAOK da bi na kraju Bradarić ostao u Seriji A.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.