MATJAŽ KEK

Bišćanova Rijeka ima gard i karakter

Četvrtak, 23. svibnja 2019. 11:44 Napisao/la  SC

To govori jako puno o njemu, kaže Kek

Matjaž Kek
Matjaž Kek

 

Matjaž Kek nije igledao finalnu utakmicu između Rijeke i Dinama u Puli, izbornik slovenske reprezentacije u istom terminu odrađivao je trening:

- Fantastičan rezultat za Rijeku, strašno mi je drago i zbog igrača i zbog trenera, svih navijača i ljudi u klubu. Vratio se štimung oko Rijeke i to je najvažnije. Nitko sredinom sezone ovo nije očekivao, ali Rijeka ju je završila na fantastičan način. Znao sam da će biti dobar jer je on golemi potencijal. Nije mu bilo lako, ali riješio je sve probleme koje je imao i pokazao je u finalu da zna igrati na rezultat, što je za tako mladog trenera velika stvar. Protiv jakog Dinama u finalu odigrati ovako kako su oni odigrali je vrlo teško i tu se vidi njegov potpis. Ne bih ulazio u sukob s navijačima. Uostalom, on im se ispričao, ali sve se može izgladiti dobrim rezultatima. Sigurno je uoči finala bilo puno frustracija kod igrača Rijeke zbog tog velikog zaostatka od 23 boda za Dinamom. Moraš imati i malo sreće, ali sreća se mora zaslužiti. Bišćanova Rijeka ima gard i karakter, a to govori jako puno o njemu i njegovom radu. Mislim da je bacio rukavicu Dinamu. Vidjet ćemo što će biti u ljetnom prijelaznom roku, ali ako momčad ostane na okupu i dođe neko pojačanje, mogla bi sljedeća sezona biti jako zanimljiva. Tu je i Hajduk koji se diže, imamo i Osijek i Goricu, a ove sezone bilo je stvarno jako dobrih utakmica u HNL-u, rekao je Kek za Index.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.