MARIO MANDŽUKIĆ Proteklih nekoliko mjeseci neće promijeniti respekt prema Juventusu

Srijeda, 25. prosinca 2019. 19:45 Napisao/la  SC

Mandžukić se oprostio od Juventusa na društvenim mrežama, hrvatski napadač potpisao za katarski Al Duhalil

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Mario Mandžukić oprostio se od Juventusa na Instagramu, hrvatski napadač karijeru nastavlja u katarskom Al Duhalilu:

- Nemoguće je sažeti oproštajnu poruku nakon četiri i pol godine, ali nadam se da ste svi vidjeli moju strast prema klubu i momčadi u svakoj utakmici koju sam odigrao za Juventus. Veliko hvala gospodi Allegriju i Marotti što su me htjeli u Torinu - bio mi je privilegij igrati za Juventus, a proteklih nekoliko mjeseci neće promijeniti moj respekt i ljubav koju osjećam za klub.

Želim se zahvaliti svim suigračima koje sam imao svih ovih sezona - stvarno sam uživao u svakoj bitki s vama, a osvojili smo ih mnogo. Neću zaboraviti sve one pobjede i trofeje, rezultate naše kvalitete, naporan rad i momčadski duh.

Veliko hvala i stručnom stožeru koji je svoj posao odradio iza kulisa - trenerima, liječnicima, fizioterapeutima i svim ostalim osobama koje se brinu da igrač Juventusa radi u najboljim mogućim uvjetima i da bude uspješan.

Napokon, najveća hvala prekrasnim navijačima koji su pravi razlog zašto je klub tako velik i uspješan.

Stvarno sam zahvalan na podršci koju ste mi pokazali od prvog dana. Da zaključim, uvijek sam davao sve od sebe za Bianconere. Želim vam sve najbolje! A što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje.

Zauvijek vaš Mario, napisao je Mandžukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.