Nama je najvažnije zadržati razliku u odnosu na Rijeku

Srijeda, 16. ožujka 2016. 21:12 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne da sam nezadovoljan nego sam razočaran,  kaže Damir Burić


Trener Hajduka Damir Burić stigao je "pokisao" na presicu nakon poraza od Dinama u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske:

- Utakmica je bila sve ono što nije bilo dobro za nas od ulaska u utakmicu, od postavljanja do pokrivanja suparničkih igrača. Ne da sam nezadovoljan nego sam razočaran, posebice za onim što smo pokazali u prvom dijelu susreta. Želim se ispričati navijačima koji su nam bodrili iako to svojom igrom nismo zaslužili. Trebamo svi skupa prihvatiti kritike, jer su one opravdane. Nemamo puno vremena, igrači trebaju dignuti glavu, pokušati odigrati puno bolje u nedjelju, kaže Burić.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je djelomično zadovoljan, Dinamo je odigrao dva različita poluvremena:

- Čestitam igračima na pobjedi, zasluženo smo pobijedili. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme u kojem smo u svemu nadigrali Hajduka. Postigli smo dva gola mogli smo još koji puta zatresti mrežu domaćina. Nisam zadovoljan kako smo odigrali u drugom dijelu tako ne smijemo igrati jer Dinamo teži većim dometima. Tužan sam zbog ozljede Pjace koji je ozlijedio rame. Ne bih želio ulaziti u bilo kakve rasprave o Hajduku, jer nisam "unutra". Nedjeljnja prvenstvena utakmica nama je puno važnija od ove. Dobro je da smo pobijedili, nismo još osigurali plasman u finale Kupa. Nama je najvažnije pokušati zadržati bodovnu razliku u odnosu na Rijeku, stoga ćemo nedjeljna utakmica vrlo važna. Hajduk će pokušati sve kako bi se opravdao za ovaj poraz, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.