SIMON ROŽMAN Za utakmicu protiv Osijeka nema alibija!

Petak, 29. svibnja 2020. 16:30 Napisao/la  SC

Na Rujevici je u zadnjem razdoblju vladala odlična atmosfera, koja je igračima davala dodatni impuls, kaže trener Rijeke

Simon Rožman
Simon Rožman

Rijeka u nedjelju (20.15) na Rujevici igra polufinalnu utakmicu protiv Osijeka:

- Moramo biti spremni, tako se ponašamo zadnjih dana. Sve ide po planu, igrači su svjesni da nam je prva utakmica u nastavku sezone jako bitna. Spremni smo za postkorona razdoblje, puno smo o tome pričali, za utakmicu protiv Osijeka nema alibija, kaže trener Rijeke Siumon Rožman.

Obje momčadi igraju prvu natjecateljsku utakmicu nakon bezmalo tri mjeseca stanke:

- Nije idealno, ali kako je njima, tako je i nama. Znamo protiv koga igramo, Osijek ima jako iskusnu momčad s dobrim pojedincima, ali najviše smo fokusirani na sebe. Nemamo puno informacija o Osijeku, ne znamo što su radili u zadnjem razdoblju, nemamo snimke njihove zadnje utakmice. Razmišljamo o tome kako biti što bolji u pojednim fazama igre, mislim da će neki detalji odlučiti utakmicu. Moramo napraviti sve da stvorimo uvjete u kojima ćemo se plasirati u finale, govori Rožman.

Utakmca se igra bez publike:

- Veliki hendikpe za nas! Takve su mjere zaštite! Na Rujevici je u zadnjem razdoblju vladala odlična atmosfera, koja je igračima davala dodatni impuls. Prihvatili smo situaciju, nema alibija! Dvojica, trojica igrača izostali su s nekoliko treninga, svi ostali maksimalno rade, moram ih pohvaliti. Napravit ćemo sve da što znamo da odabremo najboljih jedanaest igrača, imamo mogućnost pet zamjena pa vjerujem da će i ostali igrači dati svoj doprinos. Žao mi je da imamo samo 18 igrača u rosteru, pa će neki igračia morati na tribinu, zaključuje Rožman.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.