Rijeka - Osijek: Pročitajte obavijest za navijače uoči utakmice na Rujevici

Srijeda, 09. ožujka 2022. 10:36 Napisao/la  SC
Rijeka - Osijek: Pročitajte obavijest za navijače uoči utakmice na Rujevici

 HNK Rijeka objavio je sljedeću obavijest za navijače uoči današnje utakmice između Rijeke i Osijeka na Rujevici:

Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa: HNK Rijeka – NK Osijek, 9. ožujka u 18 sati

Ulazi na stadion se otvaraju u 17 sati, a prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 13 sati, a na istočnim blagajnama od 16 sati.

Prodaje ulaznica na dan utakmice za gostujuće navijače NK „Osijek“ neće biti na stadionu HNK „Rijeka“.

Također, zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima NK „Osijek“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine već samo na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

Svi navijači za ulaz na stadion moraju imati valjane EU digitalne Covid potvrde u papirnatom ili digitalnom obliku osim djece do navršenih 12 godina starosti.

Testiranje na Covid-19 moguće je na dan utakmice u poliklinici Medico u vremenu od 07:30 sati do 13 sati te na zapadnom ulazu na stadion u vremenu od 14 sati do početka utakmice.

Molimo sve naše navijače da krenu što je ranije moguće na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja stadiona za gledatelje, stoji u obavijesti.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.