Od 32 privedena navijača u Šibeniku, 22 su pripadnici Bad Blue Boysa

Četvrtak, 01. studenog 2018. 00:00 Napisao/la  SC
Od 32 privedena navijača u Šibeniku, 22 su pripadnici Bad Blue Boysa

 

Šibenska policija privela je 32 navijača prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice osmine finala kupa između Šibenika i Hajduka.

Njih 11 bit će prijavljeno Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

Sedmorica od 11 prijavljenih pripadnici su navijačke skupine Bad Blue Boysa, dvojica pripadnici navijačke skupine Torcida, dvojica su pripadniic navijačke skupine Funcuti.

Od ukupno 32 privedena navijača, 22 su pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boysa, 5 je pripadnika navijačke skupine Torcida i 5 pripadnika navijačke skupine Funcuti.

Za vrijeme utakmice na tribinama Torcide je upaljeno 20 baklji, od kojih je njih pet bačeno u nogometno igralište.

Od ranih jutarnjih sati Šibenik je bio pod policijskom opsadom koja je preventivno pazila da se ne ponovi tučnjava od prošle godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.