Lokomotiva i Osijek odgodili utakmicu, Rijeka i Dinamo igraju u zakazanom terminu

Četvrtak, 22. veljače 2018. 15:28 Napisao/la  SC
Zuta i Ademi
Zuta i Ademi

Lokomotiva i Osijek odogodili su utakmicu 23. kola:

- U dogovoru s oba kluba, ali i televizijom kao nositeljem prava, ovaj smo dvoboj odgodili za utorak 27. veljače u 15 sati. Za vikend su najavljene nove padaline (snijeg) u Zagrebu, a znamo kakvo je stanje travnjaka u Kranjčevićevoj ulici, tako da je upitno bi li se ona mogla normalno odigrati. Ovako smo zbog predostrožnosti odmah taj dvoboj prebacili na utorak, a oba su se kluba složili s tom odlukom. No, vidjet ćemo kako će to sve izgledati u utorak, kaže povjerenik za natjecanje Josip Brezni.

Problem može biti stanje terena u Vinkovcima, gdje u nedjelju trebaju igrati Cibalia i Rudeš:

- U Vinkovcima za sada nema snijega, ne bi ga trebalo biti ni prema prognozama, pa bi se taj ogled trebao odigrati. Snijeg je nepogoda koja bi nam napravila probleme i da imamo savršene terene, a nama je cilj sve odraditi u dogovoru s klubovima. Ne bih volio da ispada kako favoriziram neke klubove, a svakoga želimo spasiti od nepotrebnog troška, kaže Brezni.

Derbi Rijeke i Dinama ne ovisi o stanju terena:

- Utakmica u Rijeci nije upitna. Jedino postoji mogućnost da Dinamo nešto dulje putuje do Rijeke, ali to ne bi trebao biti veći problem. Očekujem da će na Rujevici sve biti spremno za novi derbi hrvatskog nogometa, zaključuje Brezni.

Utakmica Intera i Istre 1961 već je prebačena na ponedjeljak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.