KUP: S. BELUPO - RIJEKA Nikola Pokrivač: U subotu smo pokazali da se nemamo čega bojati

Ponedjeljak, 04. travnja 2016. 16:53 Napisao/la  SC

U odnosu na momčad u kojoj sam ja igrao, promijenilo se više od pola igrača, no Rijeka je uvijek u vrhu i moćna, kaže Pokrivač

Nikola Pokrivač vratio se nogometu u subotnjoj utakmici protiv Rijeke, nekadašnji reprezentativac odigrao je prve minute za Slaven Belupo u utakmici protiv kluba za koji je nastupao prije dvije sezone. Nije ga bilo duže vremena zbog bolesti, sudbina je htjela da nakon deset mjeseci stanke odigra pola sata utakmice u kojoj je Slaven Belupo osvojio bod (0:0).

- U odnosu na momčad u kojoj sam ja igrao, promijenilo se više od pola igrača, no Rijeka je uvijek u vrhu i moćna. U subotu smo pokazali da možemo i da se nemamo čega bojati, ali ako želimo nešto više, u utorak trebamo biti još bolji i odlučniji, kaže Pokrivač za epodravina.hr.

Nije se lako vratiti u 30. godini:

- Sigurno da je bio poseban osjećaj vratiti se na teren. Prva utakmica bila je najteža, a nadam se da će dalje sve biti lakše. Od dolaska u Slaven Belupo odradio sam ustvari cijele pripreme. Trenirao sam naporno i dva puta dnevno kako bih se vratio u formu, no i to je prošlo. Sada radim s ostatkom momčadi, kaže Pokrivač koji je zadnje Rabuzinovo sunce osvojio 2014. godine u dresu Rijeke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.