Kup: Dinamo u polufinalu, Samir Toplak omogućio Ivajlu Petevu da odmori najbolje igrače

Srijeda, 30. studenog 2016. 17:50 Napisao  I. V.

Utakmica četvrtfinala Kupa: 0:1 Inter - Dinamo 0:1. Matjaž Kek nije imao mogućnost odmarati najbolje igrače u utakmici protiv Lokomotive. Tako je to u HNS-u!

Dinamo je ostvario plasman u polufinale Kupa pobjedom (1:0) protiv Intera u utakmici odigranoj u Zaprešiću.

U 68. minuti središnji branič Perić  odlučio se na duboki izlazak, u završnicI akije odigrao je na desno za Fiolića, koji je s ruba kaznenog prostora točno naciljao utrčalog Perića.

Uslijedio je trzaj glavom, lopta je završila u mreži, a Dinamo u polufinalu kupa - 0:1.

Ivajlo Petev i Samir Toplak shvatili su četvrtfinale kao priliku za igrače koji manje igraju.

Budući da je Toplak otvoreno najavio da će protiv Dinama čuvati najbolje igrače za utakmicu protiv Istre, trener Petev imao je privilegiju čuvati glavne igrače za utakmicu protiv Rijeke.

Matjaž Kek nije imao mogućnost odmarati najbolje igrače u utakmici protiv Lokomotive, koja je igrala u najboljem sastavu. Tako je to u HNS-u!

Dinamo je očekivano bio bolji, stvorili su modri više prilika, dvaput tresli okvir vratiju (Fiolić, Šitum) i zasluženo pobijedili u utakmici koja je pokazala kako Inter shvaća kup-natjecanje kada igra protiv Dinama.

INTER: Mrmić, Bosec, Filipović, Begić, Mesfin, Brlečić (73 Šoljić), Šarić, Polizzi, Puljić, Čeliković, Mamut (62 Altiparmakovski)

DINAMO: Šemper, Morris, Schildenfeld, Perić, Sosa, Karimi (58 Gojak), Moro, Fiolić (76 Šitum), Machado, Olmo, Hodžić (51 Henriquez)

Utakmica četvrtfinala Kupa: 0:1 Inter - Dinamo 0:1 (Perić 68)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.