GORAN TOMIĆ Stvorili smo puno prilika, jako smo dobro izgledali...

Subota, 01. kolovoza 2020. 23:58 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić

Što se Lokomotive tiče, u finalu Kupa nije pobjedila bolja i spretnija nego sretnija momčad:

- Svojim dečkima ne mogu apsolutno ništa zamjeriti, napravili smo sve da pobjedimo, stvorili smo puno prilika, jako smo dobro izgledali... U nogometu kada ne zabijete gol, obično ga primite! Generalno smo fizički i psihički dobro izgledali. Čestitam Rijeci na osvajanju trofeja. Naravno da bih bio sretan da sam osvojio trofej u gradu u kojemu sam se rodio, nogomet je takav. Sezona je bila odlična, šteta što nas nije nagradilo trofejom, kazao je trener Lokomotive Goran Tomić

- Čestitam Rijeci na osvojenom Kupu, mi smo imali puno šansi koje nismo iskoristili, njihov je vratar bio raspoložen, ali skidam kapu svima mojim dečkima i ljudima u klubu, ove smo sezone napravili veliki posao. Rijeka nam nije napravila puno problema, zabili su nam gol iz jedine šanse, mi smo dosta prilika promašili... To je nogomet! Ponosni smo na cijelu sezonu, idemo dalje, ispred nas je Liga prvaka, kaže kapetan Lokomotive Denis Kolinger.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.