GORAN TOMIĆ Pobjeda protiv Rijeke manje bi nas razgalila od pobjede u Osijeku

Četvrtak, 30. srpnja 2020. 15:55 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka i Lokomotiva u subotu igraju finale Kupa u Šibeniku, rodnom gradu trenera Lokomotive Gorana Tomića.

Zadnju utamkmicu Rijeka i Lokomotiva odigrali su na Rujevici (2:2), nakon utakmice Tomić je prozvao gledatelje na riječkim tribinama:

- Nije mi na kraj pameti dodatna motivacija takvog tipa. Ne želim nepotrebno paliti vatru. Bio sam, istina, šokiran pogrdnim riječima, koje smo na riječkoj utakmici doživjeli ja i pomoćnik Cinotti, kao i dio igrača, ali kad su se slegli dojmovi, sve sam bliže uvjerenju da je to bila samo mala skupina besprizornih navijača. Da oni nisu ogledalo riječkog prvoligaša. Kluba, čiju tradiciju i zadnje natjecateljske domete itekako cijenim. Ne fali nam, dakako, one normalne motivacije da pobijedimo u finalu Kupa. No, ja sam već zadovoljan činjenicom da smo osvojili drugo mjesto. Dapače, uvjeren da bi nas Rabuzinovo sunce manje razgalilo od već spomenute pobjede u Osijeku. Pokal pobjednika kupa donio bi trenutačni gušt, dok je plasman u kvalifikacije za ulazak u Ligu prvaka dokaz ozbiljnog, kontinuiranog rada, kaže Tomić za Slobodnu Dalmaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.