FINALE KUPA Zoran Mamić: Oko igračkog kadra nemam problema, boli me glava koga staviti u vatru

Ponedjeljak, 09. svibnja 2016. 21:38 Napisao/la  SC

Dinamo i S. Belupo fiale igraju u srijedu  u Osijeku

Zoran Mamić i Željko Kopić održali su zajednički konferneciju za novinare uoči finala Kupa između Dinama i S. Belupa, koji se igra u utorak u Osijeku.

- Kad smo već došli do finala želimo ga i osvojiti. Svaka čast Slavenu Belupu na dosadašnjim rezultatima, svjesni smo da se igra samo jedna utakmica, tako da moramo biti kvalitetni kako bi stigli do trofeja. Za utakmicu konkuriraju svi osim Pivarića, Goncala i Taravela, oko igračkog kadra nemam problema. Samo me malo boli glava koga staviti u vatru. I baš mi je drago što igramo u Osijeku, nadam se da će u budućnosti još neki gradovi ponuditi domaćinstvo finalne utakmice, kazao je Mamić.

- Svjesni smo da igramo protiv prvaka, ali i najbolje momčadi Hrvatske koja je veliki favorit. Dinamo je u dobroj formi, u 800 minuta nisu primili gol, a nas su pobijedili četiri puta. I od toga ne bježimo. No, do ovog smo finala došli napornim radom, a vjerujem kako ćemo sutra odigrati utakmicu sezone. I dohvatiti taj trofej. Svi su u kadru osim vratara Blaževića. Igrat ćemo našu igru, nema tu nikakvih tajni. Nećemo biti samo defanzivni, pa parkirati autobus pred svoja vrata. Veseli me što smo u Osijeku, tu smo u dvije prvenstvene utakmice izgledali dobro. Leži nam Gradski vrt. Stižu i naši navijači, čak sedam autobusa se iz Koprivnice sprema za Osijek, rekao je Kopić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.