FINALE KUPA Mario Gavranović: Zbog navijača moramo pokazati pravo lice Rijeke

Srijeda, 31. svibnja 2017. 10:22 Napisao/la  SC

Finale Kupa, Varaždin (20.15): Rijeka - Dinamo. Ova će utakmica biti potpuno drugačija od utakmice u Zagrebu, mi ćemo puno pametnije ući u utamicu, kaže Gavranović.


 Mario Gavranović u Maksimiru je s klupe svjedočio porazu (2:5), koji je neizbježna tema uoči večerašnje (20.15) utakmice finala Kupa protiv Dinama
 
 - Teško je bilo gledati, jer nije išlo onako kako smo mi htjeli. S druge strane imao sam priliku da se malo odmorim i stvarno se dobro osjećam, kaže Gavranović.
 
 Jasno da jedno slabo izdanje Rijeke u sezoni ne bi trebalo remetiti planove po uvjetom da igrači budu u optimalnom stanju nakon tjedan dana slavlja:
 
 - Svaki se igrač raduje večerašnjoj utakmici, dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj zasluženo igraju finale Kupa. Dobro smo se pripremili da uzmemo još jednu titulu, sve smo učinili da na terenu izgledamo bolje nego što smo izgledali u Zagrebu. Svi znamo da nismo dobro izgledali u toj utakmici, ali se ne sjećam da smo prije toga ni u jednoj utakmici izgledali tako loše. Ova će utakmica biti potpuno drugačija, mi ćemo puno pametnije ući u utamicu. Moramo to učiniti zbog naših navijača, moramo pokazati pravo lice Rijeke koje smo pokazivali tijekom cijele sezone, zaključuje Gavranović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.