Ćiro Blažević samouvjereno tvrdi: Zagreb neće ispasti iz lige, budite sigurni!

Subota, 20. travnja 2013. 09:56 Napisao/la  SC

Nogomet je takva akrobacija da nikada ne možete biti sigurni u konačni ishod, kaže Ćiro

Nogometaši Zagreba uspjeli su osvojiti bod  protiv Zadra  u zadnjim trenucima utakmice koja ni po čemu nije slutila dobrim za pjesnike. Zadar je igrao boji nogomet sve do promašenog penala, kada su gosti pali i dopustili Zagrebu da izjednači.

- Izgledalo je da ćemo doživjeti katastrofu, ail nogomet je takva akrobacija da nikada ne možete biti sigurni u konačni ishod. U konačnici smo izjednačili i imamo vrijedan bod. Mislim da smo ga i zaslužili. Bod je za nas ohrabrenje, više nismo posljednji, iako nam je Zadar ostao na četiri boda,  kaže Ćiro.

 

Što se tiče raspleta u sezoni, Ćiro uopće ne sumnja u pozitivan ishod.

- Zagreb neće ispasti iz lige, budite sigurni. Po ovome što sam vidio moj kolega Milin je napravio momčad koja će sigurno ostati u ligi. Ali, ostat ćemo i mi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.