Ćiro Blažević održao prvi trening s momčadi Zagreba, Milan Bandić na prvoj prozivci

Utorak, 06. studenog 2012. 18:00 Napisao/la  SC

Vjerujem da ću opravdati povjerenje koje su mi ukazali Bandić i Medić iako sam svjestan delikatnosti misije koja me čeka, rekao je Ćiro Blažević

Ćiro Blažević održao je prvi trening s igračima Zagreba, prema očekivanju povratak u Kranjčevićevu izazvao je veliku medijsku pažnju.

- Vjerujem da ću opravdati povjerenje koje su mi ukazali Bandić i Medić iako sam svjestan delikatnosti misije koja me čeka. Gledao sam Zagreb protiv Rijeke, čini mi se da je ova momčad potentnija od one koja me je dočekala prije četiri godine, kazao je Ćiro.

Uz predsjednika Dražena Medića prvom treningu bio je nazočan i gradonačelnik Milan Bandić glavni pokrovitelj Ćirina povratka u Zagreb.

- Prije mjesec dana zamolio sam prijatelja Medića da vratimo Ćiru u Zagreb, da napravimo sve kako bismo sačuvali klub. Plavi Zagreb ne može se zamisliti bez bijelog Zagreba, rekao je Bandić.

Ćiro Blažević i Dražen Medić razišli su se prije četiri godine uz teške uvrede i optužbe, izgovoreno je mnogo ružnih riječi. Sve je zaboravljeno na Bandićev nagovor, zahvaljujući karizmatičnom Ćiri, Zagreb ponovo postaje klub o kojemu će se puno pričati.

Druga je priča može li Zagreb izbjeći najgori scenarij na kraju prvenstva.

Fotogalerija: Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.