Zoran Vulić više nije trener Splita, braća Žužul smijenila trenera u ostavci

Nedjelja, 12. svibnja 2013. 20:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon poraza protiv Dinama, Vulić je igračima rekao da odlazi na kraju sezone. Braća Žužul odlučila se u nedjelju da Split u Europu neće voditi trener u ostavci

Zoran Vulić više nije trener Splita! Dva kola prije kraja prvenstva čelnici Splita, braća Žužul, odlučili su promijeniti trenera. Po svemu sudeći do kraja prvenstva momčad će voditi Tonči Bašić, vječno pričuvno rješenje braće Žužul.

Smjena nije isprovocirana lošim rezultatima nego  Vulićevim postupcima. Naime, nakon poraza protiv Dinama, Vulić je igračima rekao da više neće biti trener Splita nakon završetka sezone. Nije namjeravao dati ostavku, htio je odraditi posao do kraja, pokušati ostvariti plasman u Europu i onda otići.

 

Međutim, braća Žužul odlučila se u nedjelju da Split u Europu neće voditi trener u ostavci, pa su se Vuliću zahvalili na suradnji. Naprasni odlazak trenera Splita dva kola prije kraja svojevrsni je presedan zbog razloga koji su teško objašnjivi u vrhunskom profesionalizmu.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.