Zoran Vulić, trener Splita: Osijek ima puno bolju momčad nego što to pokazuje tablica

Subota, 20. travnja 2013. 10:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Park mladeži, subota (19): Split - Osijek

Pobjeda nad Rijekom u prošlom kolu na svom travnjaku podigla je samopouzdanje kod igrača RNK Splita kojima u subotu na Park mladeži u goste stiže Osijek. Na kraju drugog dijela prvenstva Osječani su  neporaženi napustili Split, utakmica je završila bez pogodaka.

 

- Osijek ima puno bolju momčad nego što to pokazuje njihov položaj na prvenstvenoj tablici. Na klupi imaju iskusnog trenera Stanka Mršića. Obrana je njihovo najjače oružje, iskusni Smoje odlično organizira čuvanje vlastitog gola. U napadu imaju nekadašnjeg Hajdukovca Blatnjaka, te sjajnog Peroševića. Nama je svaka utakmica kvalifikacijska jer do kraja prvenstva ostalo je još 6 utakmica  i učiniti ćemo sve da budemo što uspješniji kako bismo stigli do plasmana u Europsku ligu, kaže trener Zoran Vulić.

 

Trener Vulić ne može računati na ozlijeđene Križanca, Vitaića, Zebu i Vojnovića koji odrađuje kaznu zabrane igranje na dvije utakmice zbog dobivenog  crvenog kartona protiv Slaven Belupa u Koprivnici:

 

- Koga nema bez njega se može i mora. Šteta je što ne možemo računati na Križanca, on je "doktor nogometa". Ako ponovimo igru kakvu smo prezentirali u drugom dijelu utakmice protiv Rijeke, vjerujem da ćemo u tom slučaju osvojiti sva tri boda. Osječani će se sigurno braniti jer njima je svaki bod itekako važan u borbi za prvoligaški ostanak. Sigurno je da će svoju priliku vrebati iz neke kontre ili polukontre. Moji igrači trebaju biti strpljivi, prilika za postizanje golova sigurno će biti i trebat će ih realizirati, kaže Vulić.

 

Najvjerojatniji sastav: Vuković, Marčić, Vidić, Glumac, Hrgović, Paracki, Radotić, Pehar, Belle, Rebić, Erceg

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.