Split počeo pripreme za europski plasman Rijeci, Hajduku i Lokomotivi unatoč

Utorak, 07. siječnja 2014. 14:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Trener Stanko Mršić obavio je prozivku igrača na kojoj su bila 4 vratara i 28 igrača

Stanko Mršić
Stanko Mršić Foto: Sandro Donda

U Parku mladeži započeli su pripremama za proljetni dio sezone. Trener Stanko Mršić obavio je prozivku igrača na kojoj su bila 4 vratara i 28 igrača. Svoj nedolazak opravdali su Križanac, Bilić i Glavina dok se u redove crvenih vratio čuvar mreže Vuković, koji je prvi dio sezone proveo na vratima drugoligaša Dugopolja .

- Cilj je plasman u Europsku ligu i od toga cilja ne odustajemo bez obzira što su Rijeka, Hajduk i Lokomotiva u ovom trenutku bodovno ispred nas. Prvi protivnik na startu proljetnog dijela nam je najbliži susjed Hajduk koji možemo pobijediti ako budemo maksimalno spremni. Trener Mršić neće imati milosti niti prema jednom igraču, od prvog treninga čeka vas borba za mjesto u momčadi, poručio je igračima jedan od vlasnika kluba Jozo Žužul.

Popis igrača: Zagorac, Vuković, Duka, Sunara (vratari), Glumac, Križanac, Galović, Radeljić, Vrgoč, Radotić, Ibriks, Baršić, Glavina, Rugašević, Dujmović, Vojnović, Paracki, Pehar, Vitaić, Erceg, Bagarić, Tomašević, Baraban, Belle, A. Mršić, Kvesić, Bilić, Roce, Zulim, Tokić, Majstorović, Maretić, Kelez, Galić i Jukić.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 HNK Hajduk Split 13 23
2 GNK Dinamo 13 22
3 NK Osijek 7 19
4 HNK Rijeka 7 19
5 HNK Gorica 0 15
6 NK Lokomotiva -1 15
7 NK Istra 1961 -6 10
8 NK Slaven Belupo -14 10
9 Inter Zaprešić -8 7
10 NK Varaždin -11 7