Smjena u Parku mladeži: Zoran Vulić novi trener nogometaša Splita

Subota, 13. listopada 2012. 16:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Momčad Splita od utakmice protiv Rijeke idućeg vikenda vodit će iskusni Zoran Vulić zajedno s pomoćnicima Goranom Sablićem i Goranom Šušnjarom

Zoran Vulić novi je trener RNK-a Split! Kao što se očekivalo proteklih dana, čelnici splitskog prvoligaša smijenili su trenera Tončija Bašića, koji nije ostvario očekivane rezultate. Umjesto Bašića momčad će od utakmice protiv Rijeke idućeg vikenda voditi iskusni Vulić zajedno s pomoćnikom Goranom Sablićem, nekadašnjim reprezentativcem, igračem Hajduka i kijevskog Dinama. Vuliću će pomagati i Goran Šušnjara, također nekadašnji igrač Hajduka.

- Naš je cilj plasman u finale Kupa i ulazak u europsko natjecanje, uvjereni su da će Vulić ostvariti naše ciljeve, rekao je predsjednik Splita Slaven Žužul

- Split ima dobru momčad koja apsolutno može osvariti naše ciljeve. U svakoj ću utakmici ići na pobjedu počev od prve utakmice protiv Rijeke, kaže Vulić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.