RNK Split traži 1,5 mil. eura za Antu Ercega i dovodi Željka Zebu iz Željezničara

Utorak, 18. prosinca 2012. 20:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Erceg je nezadovoljan svojim statusom, razgovarao je s vlasnicima kluba

Hajduk želi dovesti napadača Splita Antu Ercega, koji se nije u prvom dijelu nije previše naigrao u dresu crvenih. Erceg je nezadovoljan svojim statusom, razgovarao je s vlasnicima kluba, braćom Slavenom i Jozom Žužulom i izrazio želju da napusti Park mladeži.

Čelnici kluba su mu kazali da će dobiti papire ako je Hajduk spreman platiti odštetu od 1,5 milijuna eura. S Poljuda su najavili da su spremni razgovarati oko mogućnosti da Erceg odjene bijeli dres uz manju odštetu, navodno su crvenima ponudili mladog Ivana-Jakova Džonija .

U međuvremenu je Split dogovorio uvjete dolaska Željka Zebe, 29-godišnjeg veznog igrača Željezničara iz Sarajeva. Zeba slovi kao ponajbolji igrač Premijer lige susjedne BiH.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.