PSG za Antu Rebića šalje ponudu tešku pet milijuna eura, u utrku ulazi i Roma

Četvrtak, 28. ožujka 2013. 17:46 Napisao/la  Ivan Jelić

Ponuda PSG-a trebala bi stići u narednih nekoliko dana, a čelnici Splita bili su gosti talijanskog prvoligaša Rome koji je također pokazao interes za mladog napadača

Ante Rebić, nogometaš Splita i mladi hrvatski reprezentativac (U-21), zanimljiv je mnogim europskim klubovima. U prijateljskom dvoboju mladih reprezentacija Hrvatske i Švedske koja je odigrana u nedjelju u Varaždinu i izabranici Roberta Kovača slavili su rezultatom 3:0. Rebić je postigao prvi pogodak i upisao asistenciju. Delegacija RNK-a Split u kojoj su bili sportski direktor Tonči Bašić, šef omladiinske škole Darko Butorović te glasnogovornik kluba Jerko Trogrlić prije nekoliko dana bili su u Rimu gosti sportskog direktora Rome Valtera Sabatinija.

Želja mi je uspostaviti tješnju suradnju sa jednim od najboljih klubova Italije ali i Europe. Sabatinije je u razgovornu iskazao zanimanje da u ljetnom  prijelaznom roku dovedu u svoje redove Rebića, jer po njegovim riječima podsjeća ga na Alena Bokšića koji je nosio u svojoj bogatoj igračkoj karijeri dres gradskog rivala Lazija. Osim Rome , Rebić je zanimljiv PSG-u i navodno će bogati klub iz Pariza narednih dana poslati i službenu ponudu za napadača iz Parka mladeži "tešku" između 4.5- 5 milijuna eura. Dakako konačnu odluku donijeti će predsjednik kluba Slaven Žužul.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.