Mile Petković novi trener Zagreba, Luka Bonačić otišao nezadovoljan stanjem u klubu

Nedjelja, 28. listopada 2012. 09:10 Napisao/la  SC

Mile Petković je već bio trene Zagreba 2004. godine, kada je klub završio na 3. mjestu

Mile Petković novi je trener Zagreba. Petković je naslijedio Luku Bonačića, koji je naprasno otišao nakon sukoba s predsjednikom Draženom Medićem.

Prema neslužbenim informacijama, Medić i Bonačić sukobili su se kada je Bonačić verbalno napao Hrvoja Štroka neposredno pred utakmicu protiv Osijeka. Medić je stao na igračevu stranu što je Bonačić iskoristio kao povod za rastanak,

Razlozi su malo složeniji i treba ih tražiti u Bonačićevu nezadovoljstvu stanjem u klubu. Od kada je došao Bonačić je stalno ponavljao da ne bi dolazio da je znao u kakvom je stanju klub.

Inače, Mile Petković je već bio trene Zagreba 2004. godine, kada je klub završio na 3. mjestu. Iduće sezone Petković je smijenjen nakon serije loših rezultata

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.