MASKE SU PALE

Ćiro priznao da mu je Bandić obećao 100.000 eura!

Utorak, 08. siječnja 2013. 19:23 Napisao/la  SC

Znam da je Medić uvjeren da ću se vratiti, ali nema šanse, ovoga je puta zaista gotovo, kaže Ćiro.

Ćiro Blažević napokon je u brojkama objasnio zašto više neće biti trener Zagreba, priče o ljubavi između trenera svih trenera, Milana Bandića i Dražena Medića dobile su točnu dimenziju:

- Bandić mi je u četvrtak kazao da preuzmem Zagreb, te da ću do nedjelje dobiti 100.000 eura, a ako klub spasim od ispadanja dodatnih 100.000 eura bonusa. U međuvremenu mi je dodao da ide u Hercegovinu k majci, zbog čega sam pomislio da je lova sto posto sigurna, jer sam si utvarao da tamo ima zalihe. No, love nema, ni prve, ni druge, niti treće nedjelje! I tada sam odlučio da je dosta, pa neće od mene idiota raditi! Ne, može Medić misliti što hoće, ali ja se u Zagreb, ali i hrvatski nogomet, više ne vraćam. On meni govori da bi ruku za mene dao. Ali to su Andersenove i Grimmove bajke. Je, dao bi mi ruku, ali kada bi trebao dati novac ili ruku, ostavio bi mi - ruku! Takav je on... Iako, ja vrlo dobro znam da je Medić uvjeren da ću se vratiti, ali nema šanse, ovoga je puta zaista gotovo, iako se i on promijenio, i to nabolje, rekao je Ćiro za Sportske novosti.

Nije Ćiro zaboravio još jednom udariti u osinje gnijezdo:

- Onaj partizan Jovanović kaže da će osušiti močvaru, a on u močvaru baci tri krokodila - Šukera, Štimca i Mamića! Ali saznat ću tko je zaustavio opravdanu hajku na hrvatski nogomet i Mamića, jedinog i stvarnog, najvećeg šefa hrvatskog nogometa, i javno ću ga prokazati. Netko sigurno iza toga stoji, Mamić je putem nekog zaustavio akcije, kaže Ćiro

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.