Igor Pamić ostao bez najboljih igrača: Mislav Anđelković u Hajduku, Goran Roce u Splitu!

Četvrtak, 06. lipnja 2013. 12:42 Napisao/la  SC

Najtraženiji igrač Istre, Hrvoje Milić, još uvijek nije odlučio gdje će igrati iduće sezone. Obistinila su se i očekivanja da će se momčad Istre 1961 raspasti čim završi utakmica zadnjeg kola

Igor Pamić zakazao je prvu prozivku nogometaša Istre 1961 za subotu u 10 sati. Trener pulske momčadi odlučio je pripreme početi ranije nego drugi nakon što je sezonu okončao na visokom 6. mjestu što je plasman iznad očekivanja.

 

Obistinila su se i očekivanja da će se momčad Istre 1961 raspasti čim završi utakmica zadnjeg, 33. kola, nekoliko igrača Istre postali su vrlo traženi na nogometnom tržištu. Dvojica su već pronašla nove sredine.

 

Prema najavama Mislav Anđelković novi je igrač Hajduka, 25-godišnji vezni igrač proteklhi je dana stalno ponavljao da mu je želja zaigrati u dresu kluba za kojega navija od malih nogu. Doista je presudila želja, jer su ponude Rijeke i Splita bile izdašnije.

 

Goran Roce, najbolji napadač Istre, iduće sezone sezone igrat će na Parku mladeži u paru s nekadašnjim suigračem iz Istre Beleom. Roce je dogovorio uvjete suradnje sa Splitom, koji je ovog tjedan službeno preuzeo novi trener Stanko Mršić.

 

Najtraženiji igrač Istre, Hrvoje Milić, još uvijek nije odlučio gdje će igrati iduće sezone. Milić se našao na širem popisu Igora Štimca, što je dokaz visoke kvalitete koja nije promaknula najbogatijem hrvatskom klubu. No, Milić za sada odbija ponude Zdravka Mamića, što znači da ima bolju ponudu od Dinama.

 

Igor Pamić kreće od početka, jedina prinova koja bi se trebala javiti na prvu prozivku u subotu je Marin Matoš, koji dolazi iz Cibalije.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.