RNK SPLIT TRAŽI TRENERA

Robert Prosinečki odbio ponudu

Četvrtak, 11. listopada 2012. 10:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Osim Prosinečkog spominju se Vulić, Miše, Mršić, Lokica...

U četvrtak su se u Zagrebu sastali čelnici RNK Splita, braća Slaven i Jozo Žužu i Robert Prosinečki, koji je nakon odlaska s klupe Crvene zvezde  slobodan.

Naime, već duže vremena "šuška" se da bi aktualni trener Splita Tonči Bašić mogao biti smijenjen, jer momčad ne igra niti ostvaruje rezultate koji su se očekivali shodno igračkom kadru. Ipak, to prema svemu sudeći neće biti Prosinečki koji je saslušao čelnike Splita, zahvalio se na ponudi i odbio mogućnost da preuzme hrvatskog prvoligaša. Navodno je Prosinečki tražio između 300 i 350 tisuća eura po sezoni što je velik novac. Usporedbe radi, trener Hajduka Mišo Krstičević ima mjesečnu plaću od 5000 eura koju uz to još ne prima redovito.

Osim Prosinečkog kao mogući treneri momčadi iz Parka mladeži spominju se Zoran Vulić, koji se jedno vrijeme spominjao kao prvi kandidat za Bašićeva nasljednika, zatim bivši trener Hajduka Ante Miše, trener Osijeka Stanko Mršić, Vjekoslav Lokica...

 Realno je očekivati da Bašić uskoro bude smijenjen!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.