Arsenal nudi splitskom niželigašu dva milijuna eura za Antu Roguljića

Četvrtak, 01. studenog 2012. 19:37 Napisao/la  I. J.

Ipak, najrealnija opcija je da tijekom zimskog prijelaznog roka Roguljić postane suigrač Marku Livaju u Interu iz Milana

Prema pisanju nekih talijanskih i francuskih medija Arsenal je navodno spreman splitskom niželigašu Adriaticu ponuditi dva milijuna eura za usluge Ante Roguljića, jednog od najboljih igrača reprezentacije Hrvatske do 17 godina.

Roguljić je zanimljiv mnogim europskim klubovima, a minulog ljeta bio je u kampu Intera iz Milana. Prije nekoliko dana bio je na Poljudu na razgovoru s predsjednikom bijelih Marinom Brbićem i sportskim direktorom Sergijem Krešićem koji bi ga željeli vidjeti u dresu Hajduka. Ipak, najrealnija opcija je da tijekom zimskog prijelaznog roka postane suigrač Marku Livaju u Interu iz Milana.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.