HRVATSKI MERCATO

Ante Rebić blizu Tottenhama za 12 milijuna eura

Četvrtak, 09. svibnja 2013. 18:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Prema neslužbenim informacijama tijekom ovoga vikenda transfer bi se trebao realizirati

Ante Rebić, napadač Splita i mladi reprezentativac, na korak je da u ljetnom prijelaznom roku napusti Park mladeži i postane novi član  Tottenhama. Naime, već duže vremene Spursi  prate Rebićeve igre, skauti engleskog kluba bili su i na gradskom derbiju protiv Hajduka koji su crveni  riješili u svoju korist. Uz dvostrukog strijelca Antu Ercega, ponajbolji na terenu bio je Rebić. Susretu su nazočila čak trojica predstavnika Tottenhama.

 

  Predsjednik kluba Daniel  Levy, koji je prije nekoliko godina doveo u Tottenham Luku Modrića, navodno je spreman na ime obeštećenja Splitu platiti između 10-12 milijuna eura. Prema neslužbenim informacijama tijekom ovoga vikenda transfer bi se trebao realizirati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.