IGOR ČAGALJ, KAPETAN RIJEKE

Svi smo krivi, treba nas sve skupa promijeniti!

Ponedjeljak, 30. travnja 2012. 13:56 Napisao  Luka Variola

Skočić je došao kada je situacija već bila teška, bilo je teško nešto značajno napraviti, smatra Igor Čagalj

Iako je Kantrida početak tjedna dočekala okupana suncem, u svlačionici "bijelih" je bila tmurna atmosfera. Igrači su pognutih glava napuštali stadion nakon još jedne promjene trenera.

- Situacija je takva da je trener platio danak rezultatima. Iako smo svi krivi. Mislim da bi trebalo promijeniti sve nas. Skočić je došao kada je situacija već bila teška. Kada je momčad upala u krizu. Bilo je teško nešto značajno napraviti, smatra "prvi među jednakima", kapetan Igor Čagalj.

Na Kantridi je već je duže vrijeme alarmantna situacija. Nakon sramotnog poraza od Cibalije stanje se dodatno pogoršalo i prvoligaš s Kantride proživljava jedno od najtežih razdoblja u klupskoj pobijesti. Kako dignuti momčad?

- Ništa, sada se moramo okrenuti Belupu i napraviti maksimum u ovoj situaciji. Moramo reagirati ova dva kola i pobjediti doma prvo Belupo i nadati se da će Split odigrati pošteno protiv Intera, baš kao što su Vinkovčani odigrali protiv nas.  Mi se najprije moramo kao momčad dignuti i skupiti glave. Tu trener ne može nešto bitno napraviti. Na nama igračima je da izvučemo situaciju u koju smo se i doveli. Odigrati pošteno i najbolje što možemo ova dva preostala kola, zaključuje kapetan opasno nagnutog "bijelog" broda.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.