ZDRAVKO MAMIĆ TVRDI

Kramarić bi bio još bolji da je ostao u Dinamu

Utorak, 29. srpnja 2014. 11:51 Napisao/la  SC

Moram reći da mi je žao što Andrej nije imao više strpljenja, kaže Mamić

Nogometaši Dinama otputovali su u Dansku gdje ih u srijedu očekuje prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga. Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama, izrazio je uvjerenje da će Dinamo proći dalje, a prokomentirao je i nedjeljni derbi na Kantridi u kojem je Rijeka nadigrala Hajduk 4:2.

- Utakmica je bila sjajna, puno dobrih poteza. Dobra je stvar što je Rijeka iskoračila i što napreduje. S druge strane nije dobro za hrvatski nogomet što je Hajduk u ovakvoj situaciji, svima mora biti u interesu da ojača, rekao je Zdravko Mamić koji nije mogao zaobići pitanje o sjajnim igrama Andreja Kramarića koji je odlučio napustiti Zagreb i sreću potražiti u Rijeci.

- Moram reći da mi je žao što Andrej nije imao više strpljenja jer sve ovo bi dočekao da je ostao u Dinamu. Vjerujem da bi bio još i bolji, te bi postizao više golova jer bi igrao s boljim igračima, zaključio je Zdravko Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.