Marin Tomasov potpisao za matični klub, za Zadar nastupa u posljednja tri kola

Četvrtak, 19. travnja 2012. 14:14 Napisao/la  Ivan Jelić

Neće moći igrati u subotu protiv Cibalije koju dočekujemo na svom travnjaku, jer  vremenski nećemo uspjeti srediti papirologiju, kaže Bajlo

Kao što je najavio Reno Sinovčić, bivši igrač Hajduka Marin Tomasov vratio se u matični klub, potpisao je ugovor sa Zadrom na godinu i pol dana uz opciju da na ljeto može napustiti Stanove i otići. Najvjerojatnije u Dinamo!

- Tomasov je potpisao ugovor sa Zadrom i sigurno je da će njegovo iskustvo itekako dobro doći u borbi za prvoligaški ostanak. Neće moći igrati u subotu protiv Cibalije koju dočekujemo na svom travnjaku, jer  vremenski nećemo uspjeti srediti papirologiju. Vjerujem da će nam pomoći na tri posljednje utakmice ovogodišnjeg prvenstva, kazao je sportski direktor Zadra Josip Bajlo.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.